Nu öppnar anmälan till TRÄNINGSSTUDION ONLINE

THE GOOD ENOUGH WORKOUT PLAN

Det här upplägget vänder sig till dig som vet hur bra träning är för dig, men behöver en push för att få till passen och hitta en hållbar nivå. Du vill träna tillräckligt mycket för att få resultat,  men ha tid över för andra intressen och livspusslet i allmänhet. 

Under 6 veckor kommer vi tillsammans följa ett träningsprogram med 2-3 styrkepass per vecka, du väljer själv vad som är good enough för dig. Det går bra att följa programmet i gymmet  eller hemifrån (det räcker med att du har någon vikt och lite gummiband.) Och vill du ta i mer är det givetvis möjligt att öka på både vikter och intensitet.

Utöver dessa pass får du även tillgång till ett kompletterande konditionspass per vecka, 2 förinspelade yogaklasser samt en e-bok med kostrekommendationer. Det finns inget krav på att du ska genomföra alla eller följa någonting slaviskt, utan här ligger fokus på att hitta en hållbar nivå för just dig. Good enough räcker längre än du tror! 

Förutom träningsprogrammet får du även tillgång till en sluten facebook-grupp där du tillsammans med de andra deltagarna kan få pepp och coachning av oss tränare och varandra. Vi har avstämningar och enklare uppgifter kopplade till hälsa och rörelse varje vecka och vi tränare finns tillgängliga för att svara på frågor – allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av programmet. 

Detta ingår: 

  • 6 veckors träningsprogram med 3 styrkepass/vecka
  • 1 kompletterande konditionspass/vecka 
  • Tillgång till 2 förinspelade yogaklasser med Lena Ovegård 
  • Videoklipp på alla övningar 
  • E-bok med en crasch course i näringslära och verktyg  för att få till rutiner kring långsiktigt hållbara matvanor. 
  • Tillgång till sluten Facebook-grupp med uppföljning, uppgifter och coachning från oss tränare varje vecka. Dessutom pepp och gemenskap tillsammans med de andra deltagarna. 

Start v.40 4/10 

Investering – 1195 kr

Anmälan till info@traningsstudion.se

En sneak peak på hur programmet ser ut