Personlig Träning

Skräddarsydd träning och träningsplanering utifrån dina behov och mål. Du tränar i 55 min tillsammans med din PT i vår studio. Du bokar dina tider enligt överenskommelse med din PT och det går att variera att träna allt från enstaka tillfällen till att ha fasta träningstider en eller flera gånger i veckan.

Pris: 1 h 850:- eller 10 h 8000:-

PT – Duo

Träna tillsammans med en vän, partner eller familjemedlem. Precis som med Personlig Träning är passen och träningsplaneringen individuellt utformade.

Pris: 1 h 1100:-

PT Small Group

Träna tillsammans med din vän, kollega eller partner!

 PT Small Groups är uppbyggda som kurser där vi har ett tydligt syfte och mål med träningen. Du väljer den PT Small Group som möter dina behov och intressen. Varje grupp har maximalt 6 deltagare vilket ger våra tränare stora möjligheter till individuell anpassning och coachning. Kontakta oss för hjälp med upplägg och priser info@traningsstudion.se

Du kan även utforma din egen PT Small Group tillsammans med vänner eller familj.  Önskar du en grupp med fler deltagare än 6 personer kan vi självklart även erbjuda detta, upplägg och pris enligt överenskommelse med er tränare.