GRUPPTRÄNING & PT SMALL GROUP

Givetvis erbjuder vi även gruppträning i studion!

Gruppträning passar dig som gillar peppen och gemenskapen i att träna tillsammans med andra.

Träningen är olika utformad beroende på gruppens inriktning och vi utlovar mycket träningsglädje!

De pass vi erbjuder just nu kan du läsa om nedan.NÄSTA START V. 14 – 2022

Klassen passar den som vill jobba både styrka, kondition, spänst och stabilitet med högintensiva och roliga pass. Vi jobbar med allt från kettlebells, hantlar, rep, bollar, egen kroppsvikt och mycket mer. 

Träningen ska ge en skön energikick & trötta glada muskler och hjärta! 

Klassen är för alla, du behöver inte ha förkunskaper eller en vana att ha tränat med dessa redskap. Vi kommer coacha och teknikträna er genom klasserna och vi anpassar alltid nivån efter individ. 

ANMÄLAN & INFO

TID & PLATS

Start v. 19 2022, uppehåll nationaldagen 6/6

Träningsstudion Nacka Finntorpsvägen 5c

Måndagar 17:45-18:30 – Coach Lena

PRIS

1ggr/v i 6 veckor

1200:- (200:- per pass)

SKICKA DIN ANMÄLAN TILL:

lena@traningsstudion.se


PT SMALL GROUP MAMMA

Kursen riktar sig till dig som är föräldraledig och du kan komma med eller utan bebis. Du kan delta som nybörjare eller träningsvan, alla graviditeter och förlossningar är unika och vi anpassar träningen utifrån de individuella utmaningar och behov som kan finnas hos varje deltagare.Vi fokuserar på att träningen ska vara rolig, effektiv och evidensbaserad. Det betyder att våra pass bygger på den senaste forskningen och samlade kunskapen som finns om hur vi bäst tränar kvinnor efter en genomgången graviditet, samt att vi står på en gedigen grund av många års arbete med att träna kvinnor som fött barn vaginalt eller via kejsarsnitt. Vi rekommenderar att det gått minst 6 veckor samt att du varit på din efterkontroll innan du startar en kurs hos oss.

ENDAST 6 PLATSER!

START – v. 20, 17/5 2022

Tisdagar 10:00-11:00 – 5 veckor

Pris: 1500:-
Anmälan och info: lena@traningsstudion.se

TRÄNINGSSTUDION SENIOR

Vi på Träningsstudion upphör aldrig att fascineras av kraften som träning besitter i att göra våra kroppar starka, funktionella och hållfasta. Oavsett om du börjar som ung eller äldre kommer du få fantastiska resultat av att effektiv och säkert belasta kroppens muskler och skelett. Som tränande individ har du stora möjligheter att påverka din livskvalitét, energi och funktion, och givetvis ha roligt tillsammans med andra samtidigt.

Under sex veckor (med möjlighet till fortsättning) kommer du att få lära dig grunderna i styrketräning och utmana din kondition. Syftet med träningen är att skapa en stark och hållfast kropp med hänsyn till de utmaningar du som senior kan komma att stå inför i din vardag och fritid. Träningen riktar sig till dig som är 60+

START V.17 29/4 2022

Fredagar 10:00-11:00 – 6 veckor

Pris : 960:- 20% seniorrabatt! (ord. pris 1200:-)

För anmälan och info mejla: info@traningsstudion.se