SENIORFYS

Vi på Träningsstudion upphör aldrig att fascineras av kraften som träning besitter i att göra våra kroppar starka, funktionella och hållfasta. Oavsett om du börjar som ung eller äldre kommer du att få fantastiska resultat av att effektivt och säkert belasta kroppens muskler och skelett. Genom att träna med oss på vår Seniorfys har du stora möjligheter att påverka din livskvalitet, energi och funktion och givetvis ha roligt tillsammans med andra samtidigt. Träningen riktar sig till dig som är 60+ och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller träningsvan.

Under träningen kommer du att få lära dig grunderna i styrketräning och utmana din kondition . Syftet med träningen är att bygga en stark och hållfast kropp med hänsyn till de utmaningar du som senior kan komma att stå inför i din vardag och fritid.

Schema och provträning

Seniorfysen pågår hela terminen (med undantag för röda dagar, höst och jullov) och du kan börja när som helst så tillvida att grupperna inte är fulla, så vänta inte med att boka din plats! Du har givetvis möjlighet att provträna gratis en gång innan du anmäler dig och reserverar din plats. Vi erbjuder Seniorfys två gånger i veckan och du kan själv välja om du vill träna ett eller två pass per vecka ( i mån av plats).

För att boka provträning mejla lena@traningsstudion.se

Tisdagar kl: 10-11

Fredagar kl: 10-11

Priser, anmälan och bokningsvillkor

1 ggr/veckan 640:- för 4 veckor

2 ggr/veckan 1280:- för 4 veckor

Anmälan till seniorfys görs för 4 veckor i taget och i samband med din anmälan via mejl kommer du få en bokningsbekräftelse tillsammans med en faktura på träningsavgiften som ska vara betald senast samma dag som ditt första pass. För att anmäla dig och reservera din plats, eller om du önskar ytterligare info mejla lena@traningsstudion.se

Du är själv ansvarig för att du är frisk och kan delta i träningen. Träningen betalas i förskott, ingen återbetalning vid utebliven närvaro. Möjlighet kan finnas att överlåta dina träning till annan deltagare, detta måste dock först stämmas av med ansvarig tränare. Vid uppvisande av läkarintyg som styrker att du har träningsförbud kan återbetalning av enstaka eller resterande pass ske beroende på hur lång frånvaro av aktivitet som ditt tillstånd kräver.