EMILIA ERIKSSON

Emilia började jobba som styrke- och gruppträningsinstruktör 2006 och har sedan dess jobbat med träning och hälsa på heltid. 2011 vidareutbildade hon sig till PT och Kostrådgivare. Under åren som gått har det blivit många vidareutbildningar i allt från styrkelyft, tyngdlyftning, crossfit, kvinnohälsa, löpcoachning och en hel del annat. Sedan 1,5 år tillbaka studerar hon heltid till fysioterapeut men har fortsatt jobba med PT, grupper och onlinecoachning parallellt tillsammans med de andra coacherna i Träningsstudion.

”Jag kommer inte från någon sportig familj och fann aldrig min plats i de traditionella idrotterna som barn. I mina sena tonår hittade jag in på gymmet och fick äntligen utlopp för den energi och suget efter fysiska utmaningar som jag alltid burit på. Min stora drivkraft har varit att få människor som inte redan tränar att hitta glädjen i styrke- och konditionsträning, eller hjälpa de som redan tränar att förbättra sina prestationer. Jag är ödmjuk inför varje individs utmaningar med att förändra sina levnadsvanor samtidigt som jag alltid är ärlig med vad som kommer att krävas för att nå de resultat som klienten har som målsättning. Jag tror på varje människas förmåga att utifrån sina förutsättningar påverka sin fysiska och psykiska hälsa till det bättre med träning och bra mat som verktyg”

Emilia tar under vårterminen emot ett fåtal nya PT-kunder i mån av tid. För att boka tid för Personlig Träning eller Kostrådgivning maila emilia@traningsstudion.se