Stort tack för ännu ett träningsår med er alla hårt kämpande träningskompisar och välkommen 2023!

2022 blev året då vi äntligen kunde börja träna mer tillsammans igen efter långa och många restriktioner i pandemins spår och vi har kunnat glädjas åt sprudlande aktivitet i Träningsstudion.

Nyårslöften eller ej så är det aldrig fel att nyttja den motivation som det nya året kan innebära för att sätta rutiner och vanor inför tider där inspirationen kanske tappat lite glöd. Alternativen är många, boka upp regelbundna tider med din PT, köp ett klippkort till Styrkefys eller signa upp dig på vår onlinecoachning.

Nytt för i år är att vår populära gruppträning Styrkefys kommer rulla på hela vårterminen och att det nu är möjligt att köpa klippkort eller komma på drop-in. Du bokar dina pass via vår nya bokningstjänst som du hittar på vår hemsida.

Vår mammaträning och seniorträning fortsätter rulla på som vanligt med våra coacher Jenny och Lena.

Ännu en nyhet som snart kommer att presenteras mer i detalj är nybörjarkurser i styrketräning, en grupp för vuxna och en för ungdomar. Om det är något vi på Träningsstudion brinner för så är det att sänka trösklarna så att människor vågar sig in på gymmet och kan bli sina starkaste jag! Har du någon vän eller tonåring som sneglat på vikterna men inte riktigt hittat hem än får du gärna rekommendera dem att besöka oss.

Du har väl inte missat att vi arrangerar både barnkalas och andra event i studion som vi skräddarsyr tillsammans med er. Vill du veta mer är det bara att höra av dig till oss på info@traningsstudion.seeller prata med oss på plats.

TRÄNINGSRUTINER OCH LIVSPUSSLET

Januari och de kommande månaderna kan ju minst sagt vara utmanande med allt från vab till stress på jobbet. Vi hjälper er att navigera i hur man behåller rutinerna när livet runtomkring stökar. Skulle ni trots det behöva kasta in handduken på ett träningspass kan ni läsa mer i våra Bokningsvillkor om hur man går tillväga för att avboka ett pass och vilka regler som gäller. Vi är måna om att alla ska få till sin träning på bästa sätt samtidigt som våra tränare ska ha möjlighet att planera sina arbetsdagar med rimlig framförhållning. För våra tjänster (se separata tillägg i bokningsvillkor för kurser och grupper)  gäller att avbokning ska ske 24 timmar innan utsatt tid, annars debiteras fullt pris. Under pandemin har vi varit lite extra generösa med senare avbokning, dock är detta dessvärre inte längre möjligtom vi ska kunna fortsätta driva vår verksamhet.

Nu ser vi fram emot ett nytt år med massor av träning med både bekanta och nya ansikten!

Varma hälsningar från oss coacher på Träningsstudion Nacka